Nieuws

18 ,19 en 20 mei 2023 Historische grondverzetdagen – Soma Harderwijk

Het volgende evenement staat weer bijna voor de deur. Op het infrapark in Harderwijk gaan we met Hemelvaart in samenwerking met de Soma ons volgende evenement houden op 18 ,19 en 20 mei a.s. 

Inmiddels kun je via de website van Higro aanmelden, https://www.historischgrondverzet.nl/inschrijfformulier/ nadat je hebt ingeschreven krijg je een mail met je inschrijfgegevens. Voor de deelnemers met machines is er een barbecue op vrijdag avond rond 17.00 uur.

De aan en afvoer van materieel gaan we dit jaar ook via de achterpoort aan de Watertorenweg regelen. Het laden en lossen van rupsmaterieel met lange diepladers, doen we alleen recht door de poort het terrein op.  Gelieve de aanwijzingen van de aanwezige bestuursleden te volgen. Hierover later meer in een volgende mail.

Ook, en dit is het vorige jaar heel goed gegaan, het dragen van een veiligheidshesje en helm in het draaibereik van machines is verplicht op het Soma terrein. Voor bezoekers achter de afzetting hoeft dit niet. Als we samen deze verantwoordelijk dragen en dit ook doen zijn we een graag geziene gast op het Infrapark.

Het aanvoeren van machines kan op woensdag in de namiddag op afspraak met het bestuur. Alleen als het niet anders kan. Op die dag zijn er examens op het Soma terrein en wij willen niet de storende factor zijn natuurlijk. 

In een volgende mail zullen we alles op een rijtje zetten wat betreft dit evenement. Ook hopen we dan duidelijkheid te hebben over de locatie Nij Beets of een vervangende plaats. 

Download hier de poster voor Harderwijk 2023 en deel hem uit of hang hem op in de keet!

Niels Hoeke18 ,19 en 20 mei 2023 Historische grondverzetdagen – Soma Harderwijk