Nieuws

Agrarisch verleden herleeft Toldijk 2023

Op 13 en 14 mei vind in Toldijk het 33e agrarisch verleden herleeft plaats, georganiseerd door OTMV. Ook dit jaar zijn Higro leden uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Vorig jaar bleek de grond wat hard en het terrein beperkt. Nu is 5500m2 gereserveerd voor historisch grond verzet, en word het terrein los getrokken zodat het makkelijker te verzetten is. Vanaf vrijdag ochtend is het terrein geopend om machines aan te voeren. Vrachtwagens kunnen langs het veld blijven staan en overnachten is geen probleem. Opgeven kan via de site, https://www.otmv.nl/gelderland/ahv-opgavecreteria/

Er is ruimte voor Draglines, Bulldozers, Shovels, Hydraulische kranen en Klapkarren. Als je wilt deelnemen geef je dan bij voorkeur op voor einde april, zodat men op tijd een overzicht heeft wat er aan materieel deel neemt.

Ondertussen zijn er al enkele aanmeldingen, met oa fuchs 301 dieplepel, fuchs 301 dragline, atlas mobiele kraan, div klap karren, Buldozers, Shovels en Scrapers. Er is genoeg ruimte dus geef je vooral op!

Na Toldijk kunnen machines vanaf daar op woensdag naar Harderwijk gebracht worden om aan ons eigen evenement op het Infrapark deel te nemen.

Voor info met betrekking tot Toldijk kun je contact op nemen met: Damon van Weelden: 06 41327668 of mailen Damonvanweelden@live.nl bestuurslid Higro, Niels Hoeke: 06 55325063 of mailen niels@hoekegroen.nl bestuurslid Higro. Harry Sloot: 06 53242015 https://www.otmv.nl/gelderland/

Niels HoekeAgrarisch verleden herleeft Toldijk 2023