Inschrijfformulier

Opgaveformulier voor Film middag 18 November 2023

In de vorige nieuwsbrief hebben we al verteld dat de volgende filmmiddag plaatsvind in Giesbeek, We zij te gast in het clubhuis ruimzicht van de plaatselijke watersportvereniging op de Havenweg 4 6987 EP te Giesbeek. Je komt door de slagboom, en dan rechts aanhouden en parkeren naast de boten, het laatste stukje lopen we naar het clubhuis.

Damon van Weelde heeft de organisatie voor de film middag op zich genomen, voor vragen kun je dan ook bij hem terecht, hij is bereikbaar op 06-41327668

Onder het genot van een kop koffie en gebak kunnen we genieten van historische films  gepresenteerd door Wim van den Borne. Inloop vanaf 11:30 en we eindigen rond 17:00

wil je het terrein verlaten kun je met de uitrij code 181823# de slagboom openen. Dit alles staat garant voor een gezellige middag.

Wil je naar de film middag komen? Geef je dan even op net als voor evenementen via de site, Wil je iemand mee nemen die geen lid is? Dat is geen probleem geef het bij de aanmelding even aan. We rekenen een kleine vergoeding voor niet leden.

Inloop is vanaf 11,30 uur en eindigen zo rond 17,00 uur.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier:

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van dit evenement.

    adminInschrijfformulier