Nieuws

Jaarvergadering bij SMT Nederland

Het is al weer een paar weken geleden dat we bij elkaar zijn geweest in een algemene jaar vergadering bij SMT in Emmeloord. Op een mooie locatie en een hartelijke ontvangst hebben de belangrijkste zaken voor het jaar 2023 kunnen uitwerken.

Ons 10 jarig bestaan was een feit en hebben daar bij stil gestaan. Een logo op het gebak herinnerde bij ieder hap ons aan dit feit. Maar we gaan verder, constaterende dat het leden aantal gestaag groeit en de belangstelling in de netwerken ook groter word. Niet dat wij naar steeds meer groei of grotere evenementen op zoek zijn,  wel naar kwaliteit en vooral het verenigingen gevoel.

Op deze Alv zijn ook 3 nieuwe bestuursleden voor gesteld nl, Niels Hoeke, Bart van Doorn en goed old Nico Ensink. Alle 3 deze leden werden unaniem door de aanwezige leden in het bestuur gestemd. Inmiddels hebben wij de bestuursfuncties verdeeld en dit bij de Kamer van koophandel geregistreerd. Dit ook op de website geplaatst en is voor iedereen zichtbaar met de betreffende contact gegevens.

Niels HoekeJaarvergadering bij SMT Nederland